Om oss

All Entertainment ble opprettet etter en showproduksjon i 2007, og har siden den gang vokst til et fullskala eventselskap. I dag produserer vi alt fra kickoff og lederkonferanser til standupshow og sommerfester for store og små kunder.

Kundene våre er motoren i alt vi gjør

Målet vårt er alltid å overgå kundens forventninger, og det tror vi du vil legge merke til når du jobber med oss. Hos All Entertainment ser vi hver enkelt kunde. Her får du en fast kontaktperson og personlig oppfølging. Vi ser frem til å gi dere et arrangement som alle fryder seg over!

Kreativitet satt i system

En av styrkene til All Entertainment er vår gründer Jørn Atles lange sceneerfaring og innsidekunnskap fra underholdningsbransjen. Han vet hva som skal til for at et arrangement fungerer i praksis – og i alle ledd. Jørn Atle er en kreativ, modig og positiv sjel som får et kick av å lage opplevelser folk aldri glemmer.

En annen kvalitet som har vært uvurderlig for oss, er Hildes organisatoriske ferdigheter. Med bakgrunn innen logistikk ser hun ethvert prosjekt trygt i havn, med en egen evne til å få alle variablene til å gå opp i en høyere enhet. Hilde har en super dag på jobben når alle to do-listene kan sjekkes av og alle vet hva de skal gjøre.

Jørn Atle Støa

Jørn Atle Støa er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med gitar som hovedinstrument. Han har 30 års erfaring fra musikk og underholdningsbransjen. Han elsker salg og prosjektledelse, og er selv utøvende musiker.

hilde-crop

Hilde Magnus har mer enn 30 års erfaring fra servicebransje, logistikk og butikkdrift. Med utdannelse innenfor økonomi, ledelse og logsitikk utfyller hun mange roller hos All Entertainment.

Solide leverandører og artister i toppklasse

Kunder gir oss tilbakemeldinger på at All Entertainment er behagelige å jobbe med fordi vi svarer kjapt, er ryddige, stabile, engasjerte og personlige.
Blant våre dyktige samarbeidspartnere, underleverandører og artister finner du modige, fremoverlente og nytenkende kvinner og menn som er engasjerte innenfor sine områder. Vi gleder oss til å gi deg det arrangementet du har drømt om.

Velkommen til oss.