Deltakerhåndtering

Én ting er å lage et godt program, men deltagerhåndteringen kan ta minst like mye tid! Ikke risiker lavere påmelding eller lunkne tilbakemeldinger fordi deltagerhåndteringen ble gjort med venstrehånda. Overlat litt eller alt til oss, vi gjør oppgaven til vår førsteprioritet og bruker vårt solide system til å gi førsteklasses service til deltagerne på vegne av deg.

Spar tid – sett bort deltagerhåndteringen til eventbyrået

Vi er allerede dypt inne i eventet ditt, vi vet hva du og deltagerne dine trenger, og sitter med skreddersydde teknologiløsninger. Bruk denne styrken til din fordel.

All Entertainment ordner alt fra påmeldinger til registrering av deltagere, og kommunikasjon hele veien fra eventet offentliggjøres til dere ferdig med evalueringen. Nettside, app og SMS – vi håndterer hele prosessen. Vi kan til og med sørge for at dere har fine navnelapper, matchende bordkort og program liggende klart i lokalet når gjestene kommer. Ganske avslappende, ikke sant?

Her er i et nøtteskall hva vi kan tilby deg innen deltagerhåndtering. Ta gjerne kontakt med oss for flere detaljer.

Påmeldingsskjema

Vi bruker et digitalt påmeldingsskjema som er lett å bruke for alle gjestene dine. Systemet registrerer hvem som melder seg på, og også hvem som kan purres på og hvem som melder avbud. Denne løsningen kan bestilles separat som egen tjeneste, og gir deg en svært tydelig oversikt.

Registrering av deltagere

Hvilke opplysninger trenger du fra deltagerne? Bare navn og epost, eller kanskje arbeidsgiver eller telefonnummer? Du står fritt til å velge hva som skal registreres. Vi sørger for at all informasjon hentes inn på en ryddig måte, selvfølgelig i tråd med personvern og andre aktuelle lovverk og etiske retningslinjer.

Kommunikasjon med deltagerne på SMS, epost eller i app

Vi kan sende ut informasjon på vegne av arrangementet enten som SMS, epost eller gjennom en egen app. Det er mulig å sende ut informasjon både før, under og etter eventet. Det gir deg frihet med tanke på hvordan du best når gjestene med ditt budskap. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om dette, eller lurer på hva som er mulig.

Nettside for arrangementet

All Entertainment tilbyr å sette opp en egen nettside for arrangementet ditt, som vi deretter kan lukke nå arrangementet er ferdig. På nettsidene kan vi legge program, påmeldingsskjema, informasjon, bilder og lignende. Vil du vite mer, ta kontakt med oss. 

Evaluering

Etter eventet vil du sikkert vite hva deltagerne syntes. Hent inn tilbakemeldinger med vår hjelp! Vi kan sette opp et brukervennlig evalueringsskjema som gir deg god feedback å jobbe videre med.