Konferanse og seminar

Du vil ha et arrangement som du kan være stolt av. Konferansen din skal samle klode hoder, inspirere dem og hjelpe folk å knytte kontakt med hverandre. Vi får deg til målet.

Hvorfor sette ut organiseringen av konferansen til et byrå?

Mye godt kan komme ut av en vellykket konferanse. Men det er også mye som kan skjære seg underveis: tidsplanen kan ryke, underholdningen kan melde avbud, teknikken kan svikte … tusen detaljer skal klaffe.

Det kan være fristende å tenke at du skal håndtere organiseringen selv, men av erfaring er det fort gjort at skuldrene blir faretruende høye når den store dagen nærmer seg – og skulle du ikke ha god tid og overskudd til å mingle, høre på foredragene og bare kose deg?

Sett ut organiseringen til oss. Vi KAN konferanse, gjør dette hver dag, og passer på at det er flyt mellom alle ledd – fra hotell til sjåfør til påmeldingsside til kjøreplan til program til … ja – alt.

Konferanse eller seminar i Norge

Norge har mange flotte arenaer for små og store konferanser. Vi gir gjerne råd om steder som kan fungere for akkurat ditt konsept. Kanskje vil du også ha opplever i nærområdet? All Entertainment lager en opplevelsespakke som er uimotståelig for deltagerne dine.

Konferanse eller seminar i utlandet

All Entertainment har positive erfaringer med å levere innhold til konferanse/seminar i blant annet Berlin, Dubrovnik og Amsterdam. Vi samarbeider med drevne turoperatører på utland. Spør oss gjerne om tips, eller del dine villeste ideer med oss, så ser vi hva som er mulig å få til!