Lyd, lys, video og streaming

Legger du litt omsorg i det audiovisuelle, kan det løfte eventet ditt himmelhøyt! Har du tenkt på hvor mye spennende man kan gjøre med lyd, lys, video og streaming? Det gjelder uansett om du skal lage noe magisk for 30 eller 3000 deltagere.

Lyd, lyd, video og streaming gir deg fantastiske muligheter til å skape opplevelser. Vi har alt som trengs, bruk oss til alt audiovisuelt.

NB: Når du booker lyd, lys og videotjenester gjennom All Entertainment sparer du penger, fordi vi har eget utstyr og faste folk.

Lys

Dekorlys, scenelys, effektlys … Lyssetting er en kunst. Når det gjøres riktig, setter det gjestene dine i den helt riktige stemningen, og sørger for at fokuset alltid ligger der det skal – for eksempel på en foredragsholder, eller det fantastiske partybandet på scenen! Lys kan brukes til å fargesette interiøret, til å lede vei gjennom et uoversiktlig lokale, eller til å signalisere noe til publikum at det er på tide å avslutte samtalen med sidemannen og feste blikket på kinolerretet … 

Lyd

Dårlig lyd vil alltid trekke ned opplevelsen av et arrangement. Vi har teknikere og utstyr for å passe på at lyden er upåklagelig, både når konferansieren introduserer neste foredragsholder, og når musikken skrus opp idet det regner konfetti over kveldens stolte award-vinner … Lyd setter tonen, rett og slett. Bruk skikkelige lydfolk – det har du igjen for

Video

Video tas mer og mer i bruk overalt. Vi i All Entertainment samarbeider tett med AV- og filmproduksjonsteam og kan produsere alt fra enkle videoopptak fra konferanser, til musikkvideoer, reklamefilmer og introfilmer. Av erfaring ser vi at det å ta i bruk video, kan gi helt nye og strålende muligheter for teambuilding, merkevarebygging, og generelt engasjement. I tillegg er de lette å dele. Bør du prøve video? Vi tror det! Ta kontakt hvis dette er noe du er nysgjerrig på.

Streaming

Har du mange som ikke kan delta på arrangementet, men som er interessert i å få det med seg, kan streaming være en løsning. Streaming er også en måte å skape reklameeffekt på! Vi har teknikk og teknikere som behersker streaming til fingerspissene. Forresten har vi også LED-skjermer til leie.