Referanser

Vi tilbyr våre kunder kreativitet og kompetanse på arrangementsplanlegging. Vi jobber så hardt vi kan for å treffe flest mulig, best mulig.

Franzefoss 100 år

Innsatsen fra All Entertainment AS har bestått i å hjelpe oss i å utarbeide gode målsettinger og budskap, til å sette en overordnet strategi, bidra med gode og effektive verktøy, tett kommunikasjon og sørge for en god gjennomføring og resultat. Vi er imponert over balansen de viser mellom å være jordnære og klartenkte, samtidig som de er nytenkende og oppdaterte på trender.

Play Video

SSP

Det var en glede å samarbeide med Jørn Atle og All Entertainment AS.

Det er mange detaljer som skal fungere på konferanse for 120 personer og middag med prisfest for 150 deltakere. Planleggingen i forkant av arrangementet var enkelt da de var tilgjengelige og fleksible. Jeg følte at vi var i gode hender gjennom hele dagen og kvelden, takket være Jørn Atles kompetanse og kvalitetssikring, og AV tekniker Tage.

Medistim

Jeg vil gjerne takke for flott oppfølging helt fra starten med god kommunikasjon rundt bookingen og det praktiske. Totalt er dette topp score fra oss.

Gromstad Motor

Vi er meget godt fornøyde med det dere leverte til vårt julebord.
Komiker Henrik Fladseth fungerte prikkfritt i rollen som konferansier, og kveldens store helter var utvilsomt DJ Jens Petter, og vokalist Charlotte! De sørget for en vanvittig god stemning og tilbakemeldingene fra deltakerne var knall! Fått flere tilbakemeldinger i ettertid at dette var tidenes julebord

Vi gir våre beste anbefalinger og hilsener herfra!

Anonymt julebord

Vi ble overrasket over Morten Grøtnes sin fantastiske stemme og evne til å imitere både nasjonale og internasjonale stjerner og kjendiser. Han kombinerte humor og musikk på en veldig god måte og innslagene sammen med musiker Jørn Atle Støa traff både de yngste og de eldste i forsamlingen. Perfekt underholdning på et julebord!
image

100 års jubileum | Brødrene Helgesen AS

Case: Brødrene Helgesen AS, en av landets eldste innen elektrobransjen feiret sitt 100 års jubileum desember 2017. De hadde et ønske om å gjøre «stas» på egne ansatte, samarbeidspartnere og leverandører med en stor jubileumsfest.

Løsning: All Entertainment ble valgt som totalleverandør, og bisto kunden med prosjektering, planlegging og gjennomføring av jubileet. For å få et helhetlig uttrykk, ble det designet invitasjoner, bordkort og annet dekor. Transport av gjester, leveranse på konferansier og underholdning, teknikk, lyd og lys og bildedokumentasjon var også en del av leveransen.

Åpningsfest | Finansinstutisjon i Oslo

Case: Kunden ønsket en storstilt innflytningsfest i nytt bygg hvor alle etasjer skulle tas i bruk, med 1800 gjester.

Løsning: Totalleveranse, med idé og konseptutvikling, planlegging og gjennomføring. Stor sceneproduksjon, skjermer og livefilming, artister som Madcon, Donkeyboy, stort husband, prosjektert åpningsshow med musikere og artister. Inkludert alle på og bak scenen hadde vi ca. 60 personer i crewet under vår prosjektledelse.

image
FirmaturBerlin

Firmatur | Berlin

Case: Office Center AS feiret 30 års jubileum og ønsket å feire dette skikkelige med å ta med sine ansatte på høsttur utenlands. De ønsket forslag fra oss på totalleveranse, og valget falt på Berlin. De ønsket et hotellopphold i kombinasjon med mye samvær, gode lunsjer, teambuildingsaktiviteter og festmiddag.
Løsning: All Entertainment tilrettela og planla turen, og tok hånd om all logistikk – kontakt mot hotell, bestilling av flybilletter, transport tur/retur flyplass og til aktiviteter i Berlin.

Bransjetreff | Oslo Fashionweek 2018

Case: Samarbeidsgrupperingen Texcon ønsket å lage et treff for alle sine medlemmer og leverandører i forbindelse med Moteuken i Oslo august 2018. Det var ønsket en avslappet atmosfære, mulighet for mingling, mat og underholdning.  All Entertainment AS ble valgt for å bidra til å foreslå egnet lokale, innhold og planlegging fra A til Å.

Løsningen: All Entertainment leverte en «italiensk» aften og dekor på Månefisken, langs Akerselvas bredder. Gjestene ble ønsket velkommen til aperitiff utendørs, livemusikk og Dj. Vi leverte også skreddersydd cateringløsning for kunden.

Bransjetreff
Fabrikkåpning

Fabrikkåpning | Spenncon Rail´s

Case: I forbindelse med åpning av Spenncon Rail`s nye svillefabrikk ønsket de å invitere 250 gjester, ansatte, leverandører og samarbeidspartnere til åpningen, deriblant samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen som sto for åpningen med tale.  All Entertainment AS ble valgt som eventleverandør og bisto med planlegging og gjennomføring av arrangementet.

Løsning: Innleid telt, teknikk, film, sceneproduksjon, levering av skjermer, kjøreplanarbeid, produksjon, underholdning og artister.

Innovasjonskonferanse

Case: Nettverket Innovasjonsløft Ringeriksregionen ønsket å lage en workshopkonferanse for sine nettverksdeltakere hvor det å være deltakende gjennom dagen skulle være i fokus.

Løsning: I samarbeid med All Entertainment ble det en innholdsrik dag hvor deltakerne/bedriftene valgte mellom ulike workshops, speeddating og minglelunsj. En av workshopene var for eksempel et mini Hackaton, hvor bedriften/deltakerne kunne utarbeide sine egne ideer og forberede de inn mot det landsomfattende arrangementet Hack4.no. All Entertainment bisto med planlegging av arrangementet, teknisk leveranse, organisering av workshop, samarbeid om invitasjoner, program og markedsmateriell, samt kontakt mot hotell og foredragsholdere.

Innovasjonsdagen-2