Kick-off

Jubileum eller årsfest

Har bedriften eller foreningen jubileum eller skal arrangere årsfest? Vi vet hvor viktig en slik markering er, og har god erfaring med å legge til rette for å skape en fantastisk ramme rundt arrangementet. Utfra budsjett og ønsker skreddersyr vi sammen med deg som kunde slik at deres arrangement blir unikt!

Teambuilding

Hvert eneste arrangement er unikt! Enten det er stort eller lite, i Norge eller i utlandet – vi skreddersyr og planlegger detaljene. For oss og våre kunder er det viktig å få et best mulig resultat utifra budsjettrammer. Å treffe flest mulig, best mulig er både vårt og kundens mål. Vi bistår både med kreativitet og gode innspill på hva som er mulig å få til. Vår erfaring kommer deg som vår kunde til gode. Vi hjelper deg med å tilpasse aktiviteter til ditt arrangement!

Konferanse og reise

Har bedriften planer om en konferanse eller bedriftsreise? Vi jobber tett med våre kunder i planlegging av både reise og konferanse i innland og utland. Vi tar oppfølgingen med logistikk, hotell og deltakerhåndtering. Vår erfaring, din trygghet. Vi vet hva som skal til, og hva som treffer flest mulig best mulig. Underholdning, sted, konferansier, kjøreplan, profil, foredragsholdere, påmelding og teknikk kan vi hjelpe deg med. Bruk oss som din samarbeidspartner og eventbyrå, det vil gi et godt resultat. Vi kan også bistå med deltakerhåndtering til arrangementet. Her kan vi skreddersy påmeldingsside ut i fra arrangementets og kundens behov.

Dinnershow

Vi tilbyr flere eksklusive showpakker til eventer. De ulike showene kan skreddersys til hvert enkelt arrangement, både format og lengde. Et helaftens dinnershow eller kortere innslag i løpet av kvelden- alt etter dine ønsker. Artistene fra Musikalkollektivet AS er alle erfarne, profesjonelle utøvere med utdanning fra skoler som Bårdar, LIPA, Musikkteaterhøyskolen, Mountview Academy for theatre Arts og Guildford School of Acting. Du finner våre showpakker nedenfor. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!