All Entertainment Studio – Fornebu

Digitale møter, konferanser og eventer

I løpet av det siste året har vi produsert et stort antall digitale møter, konferanser og skreddersydde eventer. Vi hjelper våre kunder med alt fra webinarer til komplekse flerkamera produksjoner enten fra våre studioer eller eksternt hos kunde eller annen venue.

Konferanseplattform skreddersydd dine behov

Vi har lang erfaring med de forskjellige digitale plattformene og ulike muligheter for interaktivitet med deltakere. Vi tilbyr også våre kunder en egen konferanseplattform som i tillegg til hovedscene gir rom for både gruppesesjoner, digital mingling og utstillerområde!

Martin Linges vei 25 på Fornebu har vi strålende fasiliteter for å gjennomføre digitale og hybride produksjoner. Studio med flerkameraproduksjon og god plass til flere personer samtidig i for eksempel en paneldebatt. Vi har en stor foajee, møterom og kantine tilgjengelig for våre kunder.

Eksempler på produksjoner vi tilbyr

  • Digital konferanse
  • Webinarer
  • Paneldebatter
  • Foredrag og humorinnslag
  • TV formater som talkshow og nyhetsstudio
  • SoMe innhold og videoreklame
  • Årsmøter og generalforsamlinger

Hjelp til hele prosessen

youtube-video-thumbnail

Stort fokus på godt innhold og god regi er viktig. Vi utarbeider script og er din rådgiver gjennom hele prosessen fra planlegging til sendingen er ferdig produsert og sendt. Vi hjelper våre kunder med innhold og presentasjon slik at du kan være trygg på å stå foran kamera.

Verdien av den digitale reisen vi tar sammen med våre kunder er stor. Måten å kommunisere et budskap på digitalt gir fantastiske muligheter, enten målgruppen er internt i organisasjonen eller eksternt.

Ut fra ditt behov som kunde skreddersyr vi løsning slik at ditt videoinnhold treffer din målgruppe og behov.

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor, og desinfiserer alle flater og mikrofoner etter hver session. Vi følger gjeldene råd fra Folkehelseinstituttet. All Entertainment Studio på Skøyen har god plass til dere som kunde og vårt crew.