Totalleveranse

TOTALLEVERANSE

Som eventbyrå kan vi planlegge hele ditt arrangement. Vi tilpasser og skreddersyr etter dine behov. Her er et eksempel på hva en totalleveranse kan inneholde:

Toastmaster: Vi hjelper deg å finne den rette toastmasteren til ditt arrangement. Vi jobber tett med en rekke komikere som kan lede dere gjennom hele arrangementet, som også kan stille med egne humoristiske eller musikalske innslag. Trykk her for å se vårt utvalg.

Band og artister: Vi kan levere ulike band til ditt arrangement som kan spille gjennom kvelden, både med og uten artister. Trykk her for å se hvilke band og artister vi samarbeider med.

DJ: Vi kan også levere DJ som topper kvelden etter at bandet er ferdig med å spille.

Lyd og lysproduksjon: Vi setter et lysdesign som kler arrangementet, samt dekorbelysning som setter spissen på det hele, både i sal og i foajeen hvis ønskelig. Prosjektering, lydtekniker, lystekniker, riggemannskap, reise og utstyr booker vi.

Filmproduksjon: Vi kan tilby et redigert filmopptak som et minne fra arrangementet. Vi kan også lage film i forkant av arrangementet med for eksempel intervjuer som kan vises under arrangementet. Vi booker AV-tekniker med bildemixer som styrer bilde/filmmateriale på skjermer under arrangementet.

Reise og opphold: All Entertainment AS booker fly og hotell for både deltakere, gjester og artister.  

Prosjektering og gjennomføring: Vi kan bistå med alt fra idé til gjennomføring. Vi kan blant annet hjelpe til med deltakerhåndtering, kjøreplan, kontrakter og reisehåndtering til artister og crew. Vi kan også lage invitasjon, menykort og annen dekor hvis ønskelig.  

Ta kontakt
Eventbyrå
Eventbyrå lokale
2018-11-27T15:04:51+00:00