Elementor-post-screenshot_2962_2020-09-24-06-33-36_42e6a83f.png

DIGITALE MØTER, KONFERANSER OG EVENTER

I løpet av det siste året har vi produsert et stort antall digitale møter, konferanser og skreddersydde eventer. Vi hjelper våre kunder med alt fra webinarer til komplekse flerkamera produksjoner enten fra våre studioer eller eksternt hos kunde eller annen venue.

Eksempler på produksjoner vi tilbyr

  • Årsmøter
  • Resultatfremleggelser
  • Bedriftspresentasjoner
  • Generalforsamlinger

 

Vi gjør ofte pre-produksjon av innhold til live sendingene.

Konferanseplattform skreddersydd dine behov

Vi har lang erfaring med de forskjellige digitale plattformene og ulike muligheter for interaktivitet med deltakere. Vi tilbyr også våre kunder en egen konferanseplattform som i tillegg til hovedscene gir rom for både gruppesesjoner, digital mingling og utstillerområde!

Martin Linges vei 25 på Fornebu har vi strålende fasiliteter for å gjennomføre digitale og hybride produksjoner. Studio med flerkameraproduksjon og god plass til flere personer samtidig i for eksempel en paneldebatt. Vi har en stor foajee, møterom og kantine tilgjengelig for våre kunder.

Hjelp til hele prosessen

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor, og desinfiserer alle flater og mikrofoner etter hver session. Vi følger gjeldene råd fra Folkehelseinstituttet. All Entertainment Studio på Skøyen har god plass til dere som kunde og vårt crew.