Skap varig endring med
e-læringsprogrammet

Et e-læringsprogram i 17 episoder, fylt med historier fra arbeidslivet, foredrag og konkrete oppgaver.

PKi7vlqTCKlnayfRoMuV_file

Basert på boken "Irriterende kolleger".

Per Henrik ga nylig ut boken «Irriterende kolleger – slik takler du dem» som har fått gode anmeldelser og mye oppmerksomhet.

OAPpCZe1Q96B70N89qXa_irriterende-kolleger-slik-takler-du-dem

"Et oppslagsverk rett og slett"

Personal og ledelse

OAPpCZe1Q96B70N89qXa_irriterende-kolleger-slik-takler-du-dem

"Lettlest og fint lagt opp. Fengende eksempler" 

Finansavisen

OAPpCZe1Q96B70N89qXa_irriterende-kolleger-slik-takler-du-dem

"DN anbefaler!"

Dagens næringsliv

Mer enn et foredrag!

Skap varig endring med e-læringsprogrammet "Den gode kollega".

En av de store utfordringene på enhver arbeidsplass er hvordan du skal håndtere «de andre». De som ikke er som deg og meg. Disse irriterende kollegene som du faktisk må samarbeide med. Brysomme forskjeller er en stor utfordring på de fleste arbeidsplasser ettersom vi ikke kan velge våre kolleger. Arbeidsgiver forventer og fortjener at alle samarbeider på en god måte og at ingen unngår hverandre fordi vi misliker dem. Men hvordan får vi til det når vi vet at to av fem faktisk misliker kollegene sine?

Hvis alle medarbeiderne på en arbeidsplass gjennomfører dette online-programmet vil arbeidsmiljøet garantert få en boost. Gjennom 16 episoder får du den komplette «bruksanvisningen» på alle de irriterende kollegatypene. Med humor, faglig innsikt og gode eksempler fra norsk arbeidsliv gir Per Henrik Stenstrøm deg nøklene som låser opp de du ikke skjønner deg på. Du vil lære deg å like de du misliker (eller hater). Du vil bli mer nysgjerrig på dine motsatte kolleger. Du vil oppdage at du blir en klokere medarbeider som tør å ta vanskelige samtaler. I tillegg vil du til slutt forstå at det ikke nødvendigvis er alle andre det er noe gærent med 

Kursprogrammet består av 16 episoder á 10 minutter som kan sees på egenhånd eller i grupper. Her får du konkrete råd og teknikker. Alle episodene inneholder refleksjonsoppgaver som kan løses individuelt eller i grupper på jobben. 

«Den gode kollega» er et program for medarbeiderskap som gir virksomheten muligheten til å jobbe med brysomme forskjeller og godt arbeidsmiljø hver dag. Ikke bare én gang i året på kickoff. Men hver dag. 

lT6XGK3mR6K9m0BejmaP_Per_Henrik_Stenstr_m_6-kopi

Per Henrik Stenstrøm

Etter å ha besøkt hundrevis av norske bedrifter for å snakke om arbeidsmiljø, har Per Henrik konkludert  med at de irriterende typene kan deles inn i syv typer: Primadonnaen, Bedreviteren, Skrytepaven, Pessimisten, Gratispassasjeren, Superoptimisten og Motarbeideren. Per Henrik gir i sine foredrag gode råd og konkrete løsninger for hvordan typene kan forstås og han evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer, underholdende og til ettertanke!

Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i bransjer fulle av primadonnaer og bedrevitere. Han har 25 års ledererfaring fra mediebransjen og vet mye om å håndtere vanskelige medarbeidere. De siste årene har han holdt foredrag om temaet og er mest kjent for suksessforedraget «Slik takler du idiotene på jobben!» som har fylt de fleste kulturhus i landet.

Lyst til å teste programmet gratis? Nysgjerrig og vil vite enda mer? La oss komme i gang 🙂

Navn(Påkrevd)