Deltakerhåndtering 2019-02-05T11:13:03+00:00
Deltakerhåndtering

DELTAKERHÅNDTERING

Enten arrangementet er stort eller lite er det viktig med god deltakerhåndtering. Vi kan bistå med påmeldingsløsning med skreddersydde oppsett og tilpasninger, mobil app, aktiviteter, hotellovernatting og evaluering- alt tilpasset ditt arrangement. 

Vi har et eget system for registreringer, påmelding og deltakerhåndtering. Med dette kan vi administrere informasjonen som kommer fra deltakerne før, under og etter arrangementet. Vi tilpasser slik at vi får samlet inn akkurat den informasjonen som trengs til hvert enkelt arrangement. Noen ganger holder det å kun samle inn navn og e-post på deltakerne, mens andre ganger trengs det mer informasjon. Vi kan bistå med deltakerhåndtering som en del av en totalleveranse eller kun levere påmeldingsskjema. Tjenesten prises etter bruk og antall deltakere. Vi kan også bistå med invitasjoner, navnlapper, bordkort, program eller annen dekor.

Invitasjon: Vi kan bistå med utforming av invitasjoner som kan sendes ut både på e-post og sms. Da får du full oversikt over deltakerne fra start med hvem som har meldt seg på, hvem som ikke kan delta og hvem som ikke har svart. Da har man mulighet til å følge opp hver enkelt deltaker med påminnelse og annen informasjon.

Påmelding: Vi skreddersyr påmeldingsskjema for hvert enkelt arrangement med tekst, logo og bilder. Hvert arrangement er ulikt og det varierer hvilken informasjon man trenger fra deltakeren. Vi kan tilpasse akkurat hva du trenger å få svar på fra deltakeren. Deltakerne kan blant annet deles opp i ulike kategorier og tilbys ulike aktiviteter og sesjoner. Det kan også lages grupperegistrering hvor en deltaker kan melde på flere.

Nettside: Vi kan opprette egen nettside for arrangementet med tilpasset innhold og design. Her får vi samlet verdifull informasjon på ett sted. Program, påmelding, bilder, videoer, nedtelling og annen praktisk informasjon som omhandler arrangementet kan publiseres på nettsiden. Siden kan lett deaktiveres etter arrangementet.

Kommuniser med deltakeren: Det er enkelt å kommunisere med deltakeren på sms og e-post. Dette kan også gjøres via en egen app, slik at du alltid har oversikt over deltakerinfoen. Det kan tilpasse informasjon som kan sendes ut direkte på sms til deltakeren.

Evaluering: Det er viktig med tilbakemelding etter et arrangement. Det hjelper deg å lage enda bedre arrangement i fremtiden. Vi kan lage evaluering slik at du kan innhente den informasjonen og tilbakemeldingen du trenger fra deltakerne for å lage enda bedre deltakeropplevelse neste gang.

Ta kontakt!