Personvern 2018-06-06T13:20:11+00:00

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble publisert 6. Juni 2018.

I All Entertainment forplikter vi oss til å sikre og respektere ditt personvern i samsvar med EU- General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679, datert 27. April 2016. Denne personvernerklæringen forklarer når og hvorfor vi samler persondata, hvordan vi bruker de, under hvilke forhold vi evt. viser de til andre og hvordan vi sikrer dataene. Denne personvernerklæringen omfatter bruken av våre produkter og vårt salg, markedsføring og våre aktiviteter knyttet til oppfyllelsen av kontrakten vi har med kunden. Den omfatter også enkeltpersoner som søker jobb hos All Entertainment AS.

Hvem er vi?

All Entertainment AS utvikler, utarbeider, produserer og leverer underholdningstjenester- og produkter til forretnings- og privatmarkedet, hovedsakelig i det norske markedet. Vi holder til på Helgelandsmoen næringspark utenfor Hønefoss, ca 40 min kjøring fra Oslo, Norge.

Firmaets registrerte adresse er

Osloveien 96, 3511 Hønefoss.
Kontoradresse er Munchsvei 6b, 3512 Hønefoss.

Har du spørsmål vedr personvernerklæringen vennligst kontakt oss på mailadresse: hilde@allentertainment.no

Når samler vi personopplysninger om deg?

  • Når du bruker våre produkter og tjenester.
  • Når du samhandler med oss, som enkeltperson gjennom korrespondanse via telefon, sosiale medier eller gjennom vår nettside.

Hvorfor samler og bruker vi personopplysninger?

Vi samler og bruker persondata hovedsakelig for å utøve direkte salg, direkte markedsføring og kundeservice. Vi samler også data om våre leverandører og samarbeidspartnere, samt personer som søker jobb eller jobber i All Entertainment.

Vi kan bruke din informasjon til følgende hensikter:

  • Sende deg markedskommunikasjon som du har bedt om. Dette kan inkludere informasjon om våre produkter og tjenester, show, eventer, aktivteter, kurs og annen direkte/indirekte markedsføring. Samt reklame vedr våre samarbeidspartneres produkter og tjenester. Denne kommunikasjonen er abonnementsbasert og krever samtykke.
  • Sende deg informasjon om produkter og tjenester du har kjøpt av oss.
  • Utøve direkte salgsaktiviteter i tilfeller der legitimerte og felles interesser er etablert.
  • Tilby deg innhold og stedsdetaljer for eksempel i forhold til et webinar eller event du er registert som deltaker på.
  • Svare på et ‘Kontaktskjema’ eller andre nett formularer du har fullført på www.allentertainment.no (for eksempel nedlasting av et white paper/ kunnskapsdokument, ebooks etc)
  • Oppfølging på innkomne forespørsler( kundesupport, eposter, chats eller telefonsamtaler)
  • Sørge for å utøve kontraktsforpliktelser som ordrebekreftelse, fakturaer, påminnelser og lignende. Kontrakten er med All Entertainment.
  • Kontakte deg for å gjennomføre undersøkelser om din mening/referanse om våre produkter og tjenester.
  • Behandle en jobbsøknad.

Vår legitimerte/lovlige rett til innsamling av personopplysninger.

  • Innsamling av personopplysninger er basert på samtykke
  • Innsamlingen av personopplysninger er basert på samtykke. Individuelt samtykke vil alltid bli lagret og dokumentert i vårt system.
  • Innsamling av personopplysninger basert på kontrakter
  • Vi bruker personlig opplysninger for å innfri våre forpliktelser relatert til våre kontrakter og avtaler med kunder, samarbeidspartnere og leverandører.
  • Innsamling av personopplysninger basert på legitimerte interesser
  • Vi behandler kun personopplysninger hvis den er ansett å være av legitimert interesse, og hvis de private hensyn av dataene ikke overstiger interessen. Normalt sett, for å ha lov til å samle data/opplysninger bør det være en etablert felles interesse mellom All Entertainment og den identifiserte enkeltpersonen.

Denne legitimerte retten er hovedsakelig relatert til vårt salg og markedsføringshensikter. Vi vil alltid informere enkeltpersoner om deres personvernrettighet og formålet med å samle inn personopplysninger.

Hvilken type personalopplysninger innsamles?

Vi samler navn, telefonnumre, titler og emailadresser i tillegg til ditt firmas navn og kontaktinformasjon. Vi kan også samle mottatte tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål angående service- og produktrelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og emails. Fra vår nettside kan vi samle IPadresser og oppgaver/actions du har gjort på nettsiden. Hvis du laster opp bilder, videoer, poster eller kommenterer på vår offentlige nettside og sosiale medier, er informasjonen tilgjengelig og kan bli lest av hvem som helst med tilgang til sidene. Vær klar over at denne informasjonen da kan bli brukt til formål som All Entertainment eller enkeltpersonen ikke har kontroll/rår over. All Entertainment har derfor ikke ansvar for noe av informasjonen som blir utgitt av enkeltpersoner på offentlige sider. Hvis du søker jobb hos All Entertainment, samler vi informasjonen om deg som du gir oss gjennom søknadsprosessen.

All Entertainment samler ikke spesielle kategorier av personopplysninger, slik som sensitive data.

Hvor lenge lagrer vi dine personlige opplysninger?

Vi lagrer personopplysninger så lenge vi finner det nødvendig for å oppfylle det formålet personopplysingene var innsamlet for i utgangspunktet. Det betyr at vi kan beholde personopplysningene i en fornuftig periode etter din siste kontakt med oss.

Rettigheter til dine personopplysninger

Du har de følgende rettighetene i hht dine personopplysninger:

  • Rett til å be om en kopi av personopplysningene All Entertainment har om deg.
  • Rett til å be om at All Entertainment korrigerer personopplysinger om de er unøyaktige eller utdatert.
  • Rett til å be at dine personopplysninger blir slettet når All Entertainment ikke lenger har bruk for disse opplysningene.
  • Rett til å trekke ditt samtykke til bruk av personopplysninger og behandlingen disse på et hvert tidspunkt.

For eksempel , ditt samtykke til å motta markedsføringkommunikasjon:

Hvis du ønsker å trekke ditt samtykke ihht e-markedsføring, må du vennligst bruke linken i vår kommunikasjon til å skrive deg av abonnementet. Vær klar over at du fortsatt kan motta systemmeldinger og administriativ kommunikasjon fra All Entertainment, som tilbud, ordrebrekreftelser, fakturaer.

En forespørsel vedr dine private rettigheter skal sendes til hilde@allentertainment.no

Bruk av Cookies

Vi benytter oss av cookies på våre nettsider (informasjonskapsler). Dette er en datafil som lagres på enheten du surfer fra. Vi bruker bla cookies for å analysere bruken av våre nettsider samt til markedsføringstiltak ved eksempelvis nedlastning av materiale fra vår nettside. Vi benytter oss av Google Analytics på våre nettsider. Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av cookies. Du kan imidlertid i din nettleser blokkere og slette cookies. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan blokkere og tillatte bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider her (ekstern nettside).

Google Analytics er et webanalyseverktøy som samler inn data og utarbeider statistikk slik at vi kan forbedre og utvikle våre nettsider. Alle data som blir samlet inn via Google Analytics på våre nettsider blir anonymisert før disse lagres av Google. Dersom du ønsker å reservere deg mot Google Analytics, finner du informasjon om dette her. Vennligst vær oppmerksom på at ved å stenge for bruk av cookies vil du kunne oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Våre underleverandører i forbindelse med drift av våre nettsider, webanalyse samt markedsføringstiltak er:

• Google Inc.

• Mailchimp

• Facebook

• Superoffice

• Drift

Deler vi dine opplysninger med noen?

Vi deler ikke, selger, leier eller handler med dine opplysninger med tredjepart/underleverandører uten ditt samtykke, utenom hva som er beskrevet nedenfor:

Tredjepartsleverandører som jobber på våre vegne:

Vi kan videreformidle din informasjon til våre leverandører, underleverandører, samarbeidspartnere og andre med det formålet at de tilbyr produkter eller tjenester til deg på våre vegne.

Tredjepartstilbydere vi samarbeider med:

Vi jobber tett med et antall tredjeparts service- og produkttilbydere for å kunne tilby dere en mengde produkter og tjenester for å tilfredsstille dine behov. Opplysninger mottatt for eksempel fra tredjepartstilbydere vil bli behandlet ihht. vår personvernerklæring.

Endringer i denne personvernerklæringen

All Entertainment forbeholder seg retten til å endre eller tilpasse personvernerklæringen på et hvert tidspunkt. Den gjeldende versjonen vil alltid være å finne på våre nettsider. Vi oppfordrer deg til å sjekke personvernerklæring fra tid til annen for å forsikre deg om at du er fornøyd med endringene som gjøres. Hvis endringene er av betydelig karakter ihht. til vår personvernpraksis vil vi gi deg beskjed enten via email eller post før endringen settes i verk.

Rett til å klage til rådgivende myndigheter

Hvis du er misfornøyd med måten dine personopplysninger er behandlet, kan du kontakt oss på: hilde@allentertainment.no. Ved vedvarende misnøye har du rett til å søke direkte til vår nasjonale rådgivingsmyndigheter for en beslutning. De kan kontaktes på www.datatilsynet.no

barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moose knuckles outlet usb backpack outlet happiness outlet down jackets outlet cappotti italia outlet fjallraven outlet