KOMIKER, KONFERANSIER OG TOASTMASTER

Vi lager arrangementer som gjestene husker!  Vi hjelper deg å velge riktig underholdning, toastmaster til middagen, humor og musikalske innslag osv. Å treffe flest mulig, best mulig er viktig både for oss og våre kunder.

Ta kontakt!

Vi hjelper deg å booke riktig!

Det er mange gode komikere, foredragsholdere og toastmastere der ute! Ikke alle passer til nettopp ditt arrangement. Derfor jobber vi med veldig mange ulike i forskjellige prisklasser. Gjennom god behovsavklaring med deg som kunde gir vi deg gode alternativer til riktig pris til ditt arrangement. Vi ønsker å gi våre kunder trygghet for å ta de riktige valgene. Dette er en av mange viktige avgjørelser i forbindelse med arrangementet. Bruk vår kunnskap om markedet, prisnivå og erfaringsgrunnlag til å booke riktig.

Eksempler på gode komikere vi ofte booker til arrangement:

Nils-Ingar Aadne

“Nilsi”, er morsom, har stor variasjon og overrasker gjerne underveis. Han treffer bredt med sin humor og vant blant annet komiprisen i 2011 for årets gjennombrudd.

Cecilie Steinmann Neess

Cess er er utrolig morsom og sprudlende på scenen med et kroppspråk en hel revy alene verdig. Hun leker seg med alt mellom himmel og jord, dialekter, språk og personlige problemer, og kan skreddersy til arrangementet.

Terje Sporsem

Terje er en av Norges mest drevne og allsidige stand-up-komikere. Han er en av landets mest populære komikere, med bred erfaring fra show, TV og radio. Booker du han til ditt event garanterer vi at kvelden er i de beste hender

Jonas Rønning

Mannen med roperten er veldig mye mer en det! Vil du at “Kongen” skal åpne jubileumsmiddagen, eller at “Bertrand” foredrar, eller en av hans mange figurer vil toppe middagen eller ditt arrangement. Jonas gjør også ren standup, både som innslag og som toastmaster og konferansier.

Kontakt oss om komiker, konferansier og toastmaster

KomikerKonfransierToastmaster